Renginiai
Projekto „Maisto inovacijos Pietų Baltijos regione“ pristatymas
Paroda: RINKIS PREKĘ LIETUVIŠKĄ 2019
Data: 2019 spalio 11 d.
Laikas: spalio 11 ir 12 d. 10.00–18.00 val., spalio 13 d. 10.00–16.00 val.
Vieta: D2.14 stendas
“What is the taste of Lithuanian food innovation?”
Į šį klausimą atsakys stende D2.14 kartu su maisto sektoriaus įmonėmis jaukiai įsikūrusi ES Interreg projekto „Maisto inovacijos Pietų Baltijos regione“ (South Baltic Food Innovation) komanda. Projekto vykdytojai iš Danijos, Švedijos bei Lietuvos pristatys patį projektą, veiklas, rezultatus, taip pat projekte dalyvaujančių įmonių, tarp jų ir Lietuvos gerąsias patirtis, kuriant ir diegiant inovacijas maisto sektoriuje.
.
Projekto tikslas – Pietų Baltijos regiono maisto sektoriaus mažų ir vidutinių įmonių pajėgumų ir potencialo įgyvendinti maisto inovacijas didinimas, pasitelkiant kontaktų stiprinimo ir inovacijų veiklas bei įtraukiant į jas verslo ir viešąjį sektorių taip pat žinių ir mokslo institucijas.
.
Trys kertinės projekto veiklų ašys:
- Maisto inovacijos įmonėse, sutelkiant dėmesį į augalinius proteinus
- Viešojo sektoriaus skatinama maisto inovacijų plėtra
- Priemonių rinkinys maisto inovacijoms, tarp jų ir žinių perdavimo platforma (case bank)
.
Ateik, sužinok ir pamatyk daugiau, kaip atrodo lietuviškos maisto inovacijos. Taip, jos apčiuopiamos ir labai įdomios!