Renginiai
Informacinis renginys „Maisto reikšmė žmogaus sveikatai ir imunitetui“
Paroda: RINKIS PREKĘ LIETUVIŠKĄ 2021
Data: 2021 spalio 15 d.
Laikas: -
Vieta: -
.
Informacinio renginio organizatoriai
.
.
PROGRAMA
(programa atsisiųsti)11:30 - 12:00
REGISTRACIJA
12:00 - 12:05
SVEIKINIMO ŽODIS
Dr. Česlovas Bobinas, Nacionalinio maisto ūkio klasterio direktorius
12:05 - 13:05
Mitybos įtaka imuninei sistemai
Tomas Vaičiūnas, LSMU Medicinos akademijos Visuomenės sveikatos fakulteto profilaktinės medicinos katedros jaunesnysis mokslo darbuotojas, lektorius
13:05 - 13:30
PERTRAUKA
13:30 - 14:15
Migrena. Stiprūs galvos skausmai, kurie prasideda nuo tavo lėkštės
Dr. Sandrija Čapkauskienė, Lietuvos sporto universiteto docentė, mitybos konsultantė
14:15 - 15:00
Augalinių produktų perdirbimas: atliekos ir antimitybiniai komponentai
Prof. dr. Pranas Viškelis, LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės instituto Biochemijos ir technologijos laboratorijos vedėjas, Lietuvos mokslo akademijos akademikas
15:00 - 15:20
Vaisių ir daržovių šalutinių perdirbimo produktų valorizacija
Dalia Urbanavičienė, LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės instituto Biochemijos ir technologijos laboratorijos vyresnioji mokslo darbuotoja
15:20 - 15:50
Daugiafunkcinių polimerinių kompozitų kūrimas su bioaktyviais užpildais
Dr. Aistė Balčiūnaitienė, LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės instituto Biochemijos ir technologijos laboratorijos jaunesnioji mokslo darbuotoja
15:50 - 16:10
Funkcionalūs maitinimo produktai ir jų sinergija
Paulina Štreimikytė, LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės instituto doktorantė, UAB „Innofoods“ bendraįkūrėja
16:10 - 17:00
DISKUSIJA